Let Me Nail You By Angel

Min dröm på dina naglar

Vem är Angel?

och hur blev hon en nagelterapeut?

Intresset väcktes...

Jag kommer ihåg den känslan som om de vore igår. Jag va 16år och jag hade fått mina allra första byggda naglar, en vanlig fransk med lite stenar, byggda och förlängda i akryl. Jag gick ut på gatan och tittade på mina händer och jag bara kände mig så snygg. Jag ägde marken jag gick på just där och då! Sen dess har jag alltid haft ett stort intresse för naglar och jag va oftast väldigt noga med att ha dom snygga och målade. Till sist upptäckte jag depends gelkit där man satte tippar och förstärkte med gel och sprayade sen en aktivator för att det skulle stelna, höll ju ändå 2 veckor ca och jag blev ju tvär beroende av naglar, dock fanns inte ekonomin till att gå en utbildning så de va en dröm jag bara drömde om...

Jobbade med allt annat...

Ja! de kan man ju säga, jag har varit på Burger King, mataffär och café men oxå en barnvagnsaffär och lite annan försäljning, sista jobbet jag hade innan jag började på min resa till där jag är idag va på ett behandlingshem för missbrukare. De alla dessa jobben har haft gemensamt är att dom slutat i en längre sjukskrivning för att min kropp inte klarade av det rent fysisk. Jag är född med en neurologisk sjukdom som ställer till de för mig och även en del andra problem som Fibromylagi, sviter från en kraftig bilolycka etc.
Sista sjukskrivningen varade i några år och tristessen va ju ett faktum.. Jag köpte hem ett gele kit och började kolla otaliga youtube filmer, Jag började bygga på mig själv, familjen och nån vänn och tyckte att jag va ju inte super kass :) (bilden till vänster är naglar jag gjort innan utbildningen)

Gjorde tanke till verklighet...

2014 Gick jag till Arbetsförmedlingen och berättade för dom att jag nu hittat ett yrke som jag skulle kunna jobba med utan att bli helt sjukskriven. Efter mängder med samtal, möten och tester så beslutades de om att jag skulle få en utbildning av AMF. Tjoohoo, världens lyckligaste tjej. Jag påbörjade min utbildning och från den 9 Mars 2015 så kunde jag stolt säga att jag är en Utbildad Diplomerad Nagelterapeut! Detta är nog det jag är mest stolt över, över allt jag har åstadkommit hittills genom mitt liv.

Idag..

Idag är jag 33 år (34 i september) och stormtrivs med mitt liv. Trots att jag inte jobbar heltid så är jag så enormt tacksam att jag kan jobba överhuvudtaget och att jag kan göra detta på mina villkor som en egen företagare. Jag kan ju själv se att jag utvecklas hela tiden och jag blir bättre och bättre i både design, ide och hållbarhet :)
( bilden till vänster är naglar gjorda December 2016)

Så vem är då hon?...

Jag kan ju lätt säga att jag är en tjej med massa tankar och idéer på en och samma gång haha! Jag är väldigt kreativ och jag kan inte gå i samma spår för länge. Jag måste utvecklas och jag måste utmana mig själv hela tiden och detta är för att jag inte ska tröttna på de jag gör eller lever i.
Jag är som nämnt född med en neurologisk sjukdom som är progressiv (på svenska: en nerv sjukdom som blir värre och värre). ovan på detta har jag en del andra åkommor och skador som gör att jag inte har den 33 åriga kropp jag skulle vilja ha. Detta är då anledningen till att jag bara jobbar deltid och pga detta måste jag vara min egen chef för de finns ingen som vill anställa en människa som inte kan säga när eller hur eller vad. Så, som egen företagare så har jag bara mig själv att svara till :)
Jag bor i Tomelilla med min man Henrik  och vår hund Athena som syns på bilden till höger med sin syster Sista (Athena till höger) :)