Let Me Nail You By Angel

Min dröm på dina naglar

Varför ska man använda olja?


Olja är bra till alla, vare sig du har material på naglarna eller ej.

 

Nageln bildas i ett område som heter Matrix och de är denna du måste påverka om du vill ha bättre naglar.. du kanske har problem med att de skivar sig eller att dom bryts om och om..? 

Då kommer detta hjälpa. 

Man har kommit fram till att olja med små molekyler är de som gäller för att Matrixen ska få den näring den behöver. Stora molekyler som finns i handkrämer och vanliga oljor lägger sig ovanpå och känns bra för stunden men de är inget som hjälper i längden.


Små molekyler hittar man bland annat i Mandel, Myrr och Jojoba-olja.

Om man är flitig och använder en olja med detta i MINST var dag så kommer man först märka skillnad på nagelbanden och huden där omkring sen även hållbarheten på den naturliga nageln.

Dock kan man inte ändra kvaliteten på den nageln som redan finns då de är döda celler, men man kan påverka där det bildas så att de kommer ut en stark och frisk nagel. 

Kontentan av detta är ju då att de tar tid innan man märker skillnaden.. Det tar ju ca 4 månader för nageln att växa ut och det är så lång tid de kommer ta ungefär innan man märker att de slutar skiva sig osv..


De Kan ju kännas som en lång tid att vänta och man kanske vill ge upp innan man ens börjat och de förstår jag helt, men olja är nyckeln.. finns tyvärr inga enkla genvägar..


Många använder sig utav "nagelförstärkare", det avråder jag dig ifrån. Om man behöver hjälpen av förstärkare så kan de vara bra just då en kort period, men i längden torkar de ut ens nagel ännu mer och skapar bara mer problem än innan.. kanske tom nagellossning...